Hangszigetelő harmonikafalak

A Parthos hangszigetelt harmonika tolófalrendszerekkel jelentős költségmegtakarítás mellett (multifunkcionális használat, energiaköltségek) előnyösen növelheti a tér kihasználtságát.

A Parthos hangszigetelő kettős héjazatú eltolható válaszfalakat két alapkivitelben szállítjuk: ezek a Progress és Phonic fantázianevű falak. Mindkét kivitelen belül számos variációra van mód. Mindkettőnél választani lehet harmonika vagy sík kivitel között. Valamennyi Parthos mozgatható válaszfalat úgy fejlesztettünk ki, hogy padlómegvezető sínre nincs szükség!

A kettős héjazatú Parthos tolófalak hangszigetelését alsó-felső súrlódó gumitömítésekkel érjük el. Ezek a tömítések tökéletesen zárnak a kész padló és a felső sínszerkezet között!

A Phonic és Progress tolófalak többszörösen csapágyazott görgői könnyedén mozognak a kiváló minőségű alumínium sínszerkezeten, ezzel gyors és hangtalan futást garantálnak.

Minden tolófalat pontosan az Ön kívánságai szerint gyártunk le. Ez azt jelenti, hogy nincsenek kiegyenlítő lamellák és/vagy fix lamella szélességek. Minden falunk egyedi méretre készül!

A Parthos falrendszerek kezelése is, felszerelése is igen egyszerű. Munkatársaink figyelemmel kísérik az egyes építési szakaszokat a felméréstől a műszaki tanácsadáson át egészen a kulcsrakész átadásig. Ez a gyors és problémamentes kivitelezés legjobb garanciája.

Saját maga akarja a falat szerelni? Akkor egyértelmű szerelési rajzokat és világos leírásokat bocsátunk a rendelkezésére! Kívánságára tapasztalt szakembereink  akár éjszaka vagy hétvégén is  2 év garanciával végzik el a beépítést!


Progress hangszigetelt harmonikafal


Phonic hangszigetelt harmonikafal


Miért a LICENCIA? Érvek mellettünk