Parthos Mono térelválasztó harmonikafalak

A Parthos Mono harmonikafal a legegyszerűbb módon képviseli a mozgatható válaszfalak alapvető előnyeit: a flexibilitást és az ideális térhasznosítást. Az ajtó elemei könnyedén, harmonikaszerűen mozgathatóak - alsó sínmegvezetés nélkül! A Mono harmonikafal szerelése rendkívül egyszerű: a használati utasítás segítségével akár egy személy is könnyedén fel tudja szerelni. Kívánságra természetesen igénybe veheti gyakorlott szerelőgárdánkat. Nyitott állapotában az összehajtott falelemek igen kis helyet foglalnak el. Mivel a Mono harmonikafal ár - minőség aránya igen kedvező, így érthető, miért oly közkedvelt mind a magán, mind a közületi mobilfal felhasználók körében.

A termék rövid leírása
A Mono mobil, harmonikaszerűen nyitható - zárható beltéri térelválasztó harmonikafal. A fal zárt állapotában enyhén harmonika felületű. A fal paneljei műanyag görgőkön csendesen futnak a kiváló minőségű alumínium sínszerkezetben. A tér praktikusabb kihasználhatósága érdekében többféle falnyitási illetve zárási lehetőséget kínálunk, (pl.: egy- vagy két oldalra zárható, középről két oldalra nyíló kivitel) de több fal egymáshoz is kapcsolható. A fal egyszerű zárral vagy opcióként megerősített ajtótokkal euro-cilinderzárral is reteszelhető.

Mono térelválasztó harmonikafal

Forma, méretek, tömeg

Nyílásmagasság:

500 és 3700 mm között

Nyílásszélesség:

max. 15000 mm / szárny

Panel vastagság (kész):

14 vagy 16 mm

Panelszélesség:

120, 150, 200 vagy 250 mm

Csomagszélesség:

panelszélesség + 8 mm

Csomagvastagság:

17 mm x panelszám + 160 mm

Függőleges profilok:

rugalmas műanyag zsanérprofilok

Takaróprofilok:

anodizált alumínium

Súly:

kb. 11 kg / m2


Harmonikaajtók lakásokba
A Parthos cég által gyártott Spacer típusú harmonikaajtók használatakor nem kell számolnia a hagyományos (szekrény) ajtók nyitásakor elfog­lalt hellyel. Mivel mozgatható falrendszereinket kizárólag felső sínszerkezetre szereljük, így padló­burkolatát semmilyen akadályozó padlómegvezető sín nem szakítja meg. A Parthos harmonikaajtó piacveze­tő helyzetét a termékek egyedi, kifinomult kivitelé­nek, a legmodernebb gyártási eljárásoknak, a folya­matos és aprólékos minőségellenőrzésnek, vala­mint a kedvező ár-minőség aránynak köszönhetjük. A Parthosnál nincsenek standard méretek, minden harmonikaajtó egyedi méretre, a Megrendelő igényeinek ismeretében készül.

A Prince, a Royal és a Classic fantázianevű harmonikaajtó a nemes furnérok széles választéká­ból burkoltak, illetve a klasszikustól a modern belső térig mindenhez kifogástalanul illeszkednek. A paneleket acélrugókkal és fa zsanérlécekkel rögzít­jük egymáshoz.

Prince harmonikaajtó
A Prince modellt kifinomult keskeny panelek jellem­zik, ez a kivitel különösen funkcionális térkialakítást biztosít.

Royal harmonikaajtó
A Royal modellre leginkább az elegancia jellemző. A tökéletes kidolgozású, széles lamellák kifinomult stílust kölcsönöznek minden belső térnek, hangsúlyozva a lakberendezés egyediségét.

Classic harmonikaajtó
A Classic modell a magánszféra és a tér kombinációjának netovábbját kínálja. A széles lamellákban elhelyezett üvegezett betétek a fény lágy játékát kínálva nyitnak új dimenziókat a lakó-és dolgozó terekben egyaránt. A fafurnér felületbe kétféle betét helyezhető el: akril betét (tej- és füst­színű kivitelben), vagy átlátszó üvegbetét.

A Page-sorozat az előzőektől a modern, tartós műanyag profilok alkalmazásában és a különféle mutatós melamin bevonatú felületek gazdag választékában különbözik. A választható Egger melamin felületek színmintáit kérésre mellékeljük.

Page 110 harmonikaajtó
A Page 110 modell keskeny paneljei kiemelkedő hatást keltenek a belső terekben. Ezzel a harmoni­kaajtóval olyan térre tesz szert, amivel a nappaliját vagy munkaterét optimálisan ki tudja használni.

Page 150 harmonikaajtó
A Page 150 szélesebb lamelláinak köszönhetően a tolóajtó nyitott állapotában még kevesebb helyet foglal el. Apropó térkialakítás! Ezzel az elegáns harmonikafallal ízlésesen és a lehető legpraktiku-sabban rendezheti be lakását.

Page 150 Glass üvegezett harmonikaajtó
Ez a modell még több fényt enged a belső terek világába. A harmonikaajtó paneljeiben elhelyezett ütésálló akril betétek egyéni és különleges külsőt biztosítanak nappalijának vagy munkahelyének.

Minden Spacer márkanevű harmonikaajtónk kulcs­ra zárható kivitelben készül.
Nyitott (összehajto­gatott) állapotban a lamellák minimális helyet foglalnak el: ez az aktuális térkialakítás legoptimá­lisabb formája. Harmonikaajtainkat házilag is könnyedén felszerelheti, de természetesen igénybe veheti gyakorlott sza­kembereinket is. Az Ön által kiválasztott termékkel együtt szállítjuk a tolóajtó összes tartozékát és az egyértelmű sze­relési útmutatót.

A Parthos Spacer harmonikaajtó család számos lehetőséget kínál.
Ön dönti el, hogy a tolófal balra, jobbra, középre vagy oldalra záródjon-e.
Ráadásul a Spacer-eket derékszögben is egymás­hoz rendezheti, sőt hajlított sínek alkalmazására is van lehetőség. Ez már tényleg játék a térrel!

Habár a Parthos-Spacer koncepció már évtizedek óta fellelhető a piacon, még mindig kitűnő megoldást kínál az aktuális, hétköznapi térkialakí­tási igényekre.

 

Miért a LICENCIA? Érvek mellettünk